Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God natt du är fantastisk klokuggla blir glad kram <3


Ljusskygg Senryu



Svårt att vända rätt
Dygnet sköldpaddan på rygg
Implosiv känsla

Vem är rädd
Finns inget starkare än himlatråden
Bryr mig inte
Jag kan läsa kommentera
Är bara en röst
Våra minnen är så levande
Breven samtalen
Aldrig mera
Tror bara på dig och våra minnen
Ditt namn rinner över mina läppar
Till sista andetaget
Meningen med livet vara sann mot sug själv
Jsg älskar mig själv lika högt som dig
Beklämmande isdrottningen




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-05 19:19



Bookmark and Share


  in effigie VIP
vacker saknad....
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP