Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SJUNG INGA VISOR FÖR MIG JAG ÄR TONDÖV SADE HAN...


SJUNG INGA VISOR

 

ta dem till dig

tonerna jag ger av mig

 

är de till mig? ...

snälla sjung inte!

 

va? Ska jag inte sjunga?

 

sjung inga visor för mig bara...

jag är tondöv och ointresserad

 

vad bra att du säger det på en gång

då förstår jag att det inte är fel på mig

 

nej antagligen skall du sjunga dina visor

för någon som älskar visor och som hör

 

ja jag ska sjunga mina visor

jag ska spela för den som vill

och ge mig hän i inspirationen

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Solstrale VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-05 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"musik har styrkan att tämja besten"
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP