Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råd och Rön


Enligt nya existentialistiska Akademiska Rön behöver Mänskorna bli mycket mycket Mer som Djur. Fräsa, hacka, slingra, bitas, bara slappa i Skogen. Inte försöka så djävulskt ihärdigt att ständigt, konstant alltid PASSA IN, GÖRA SEJ TILL och hålla på att tjafsa och snacka rappakaljors dynghögar. Se SOLEN gå upp i Väster. Den Nya Dagen Randas, stån OPP stån OPP alla Ni stolta och Vackra KÄRLEKSSOLDATER!! Stån OPP in the Name of Love, what a Power in the name of LOVE!! Känn Hackspetten Hacka. Se Nötskrikornas vilda flykt. Strö Edra Leenden över gator torg, köpcentran och på Operan. Köp inte Grisen i säcken så nedrans Svinbilligt! Åh Du Starka Vilda Undersköna FOSTERLAND, dina dalgångar och Värmlands oändliga Skogar. Kyss mej Åhh KYSS Mej. Kyss mej Salig i denna osaliga Tid. Sjung UUT det gamla, det nya Året lägger sej till Vila på en Divan utav vita Liljor och ömma Viljor.
-Reporter Baltazaahhhhhr Korseryd från Shangri-la la laaaaahhhh




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-05 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP