Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens ryttare galopperar på

Krypa på knä och hålla tyst ska man inte göra
det är precis så de vill skrämma oss till tystnad
trycka ner oss ännu mer i skosulornas illaluktande plats
förminska & kontrollera & politiker hjälper glatt till
attacker på det fria ordet har ökat enormt
censuren travar omkring & söker upp folk
som vågar ta bladet från munnen & säga
sanningen om alla lögner som pågår
det är tabu & ska mörkläggas till varje pris
men det är bara så befriande & så härligt
att människor trotsar & vägrar tystas ner
vägrar lyda diktaturstyrets hårdare
tillvägagångssätt & fruktansvärda angrepp
det är krig mellan diktatur & frihet
vi som tror på den sistnämnda
kavlar upp ärmarna & vässar pennan
vi ger oss aldrig i den pågående striden
frihetens ryttare galopperar på







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-13 13:56



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fin användning och kombination av orden :-)
2019-07-16

  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-07-14

    ej medlem längre
Undrar hur de politiskt korrekta poeternas poesi ser ut om 2-3 år när den kommunala krisen buklandar med full kraft i deras ordsslott.
När insikten når poeter.se har den nått överallt.

Välskrivet, mare.
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP