Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skör

jag har blivit bräcklig
som en vas som tappats i golvet många gånger innan
men som någon med tålamod och hopp limmade ihop igen

jag är ömtålig
snälla skada mig inte, för en efter en brister sprickorna upp
blir mer spröd för varje gång

andra gången jag blev tappad hade personen som höll mig hopp
men bara i början, sen försvann tålamodet och han slängde mig i väggen
tårarna sipprar ur mig
nej, inte sipprar, de väller

förlåt mig för att jag är sämst med ord
låt mig visa dig med mina handlingar att du är allt
orden fryser sig fast i huvudet, kan inte komma ut
här är det som är jag nu









Bunden vers av kamrat
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-15 18:46



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Brustet bröst brister bittert !
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat