Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyn


Det fanns en tid av hopp
När stjärnorna log mot en under nattens mörka sky
Som jag aldrig kunde få nog av

Kom, kära sommarnatt
Det är dig vi längtar efter
Allt är en magisk plan
Den är beroendeframkallande
Jag kommer ihåg att vi lovade varandra
Att alltid finnas där
Kära sommarnatt varför är du inte här?

Alla minnen känns så verkliga
Ta ett dopp på hoppens plats
Men snart kommer solen igen
Rea på solkräm i februari




Fri vers av vatten och melon
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-05 23:53



Bookmark and Share


  in effigie VIP
fin ljusning....
2019-02-06

    ej medlem längre
Det låter hoppfullt.
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon