Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den dåliga ledaren

Rättvisa borde vara
i en värld av logik
att den snälle
och rara
behandlas som en jämlik
Ty svårt att förstå
är ondska utan skäl
som enkom drivs av olust
över andras ve och väl.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-06 00:07



Bookmark and Share


  Pilträd
Åh så fin bild <3
2019-02-06

  Fulbergarn
Men så vacker bild
2019-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Politiken är ett skuggspel (Dag Vag)
2019-02-06

    ej medlem längre
Föreslår en storstädning efter att ha läst din dikt. Strålande tankar!
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP