Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rationella människan

Vår utredningsmodell

Individens Behov I Centrum (IBIC)

som är legitimerad av Socialstyrelsen

och baserad på WHO:s

international classification of functions (ICF)

kräver att vi reducerar 

alla människor vi möter

till biologiska psykologiska

och sociala funktioner

 

Varje funktion görs mätbar

på en femgradig skala

 

Därefter ger vi våra utförare 

en beställning

på hur de kan förändra 

definierade funktionshinder 

i en positiv riktning




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-06 06:11



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
din poesi är viktig!- man förstår att helheten är mer än delarna

- hur vi kan leva med varandra visar oss bara levandet
- om vi lyssnar och lär finner vi kanske på något bra - något litet behövligt är bättre än en massa hjälp man inte behöver!
2019-02-06

  Kungskobran VIP
Arbetet pågår med blandat resultat
från våra makthavare.
Minus poster uppstår emellertid till deras stora förtret.
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP