Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rationella människan II

Går det att få in 

anknytningen

drömmar

förhoppningar

känslor

minnen

hoppet

besvikelser

meningssökande

barndomslängtan

föräldraskap

ambivalensen

stoltheten

ilskan

trauman

sorgen 

saknaden

trösten

statusjakten

beundran

reflektioner

kärleken

vänskapen

när vi definierat graden av funktionshinder

i vår stolta utredningsmodell

eller ska vi betrakta det som subjektiva restposter




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-06 06:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-02-06

  Blomma-Stjärna VIP
o, så bra du säger det - livet självt kan inte fångas in
- annat än i en stund
med öppet hjärta och känsla för poesi
2019-02-06

  Anya VIP
Jaa få in människan i en utredningsmodell är svårt. Omöjligt skulle jag säga. Du fångar något svårt och viktigt här.
2019-02-06

  Kungskobran VIP
Antalet kombinationer
av funktioner
är 22x22 = 484 utan restposter
så det är lätt att förstå
att det inte kan gå
att allt få

2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP