Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överflöd


Det nya året
kommer med stora steg

fram till mig och bjuder
mig till en snödans

Pulsen stiger
fötterna far över marken

Jag är svävande
en människa
som lyfter

Tar emot
sagorna

Lyssnar till sanningar
och sjunger till lögnerna

Jag är allena
med björkarna

Bakom horisonten
finns allt jag inte ser
som tillhör mig

Nu kommer det
och hämtar mig








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-06 07:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och full av känsla
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP