Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is 4 : oss

 

 

 

frostar av mitt frysfack

 

rostar ej ditt lyslack

 

postar nån vårt kyss-smack

 

oss tar världens myrstack

 

åskskur smälter nyssnack

 

hostar hon på tryska

 

mosig snön nu flyr, ack

 

kostar dig min hyrfrack

 

låtsas vi få styrmakt

 

måste häst ha fyrklack

 

lossnar isig smygjakt

 

trotsar sista tick-tack

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-06 22:21



Bookmark and Share


  Nanna X
Härliga rim. Är tryska någon slags tysk-ryska?
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP