Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fridsamme gårdvar

tassar som brukar tassa över golvet
nos som nosar upp all världens lönndomar
de mörkaste, djupaste ögon jag någonsin sett
en fluffig päls som tål att kramas med
solen som studsar lätt mot dina kalkvita hår
svarta hårstrån, färgade av vinterns kyla
är du trött nu, lilla silverräv
sov och låt dina drömmar evigt bestå av jakt på kaniner




Fri vers av kamrat
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-06 09:11



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
" Fridsamme Gårdvar "









2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat