Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen inåt

 

 

 flaskpost guppande

mot strand

 

öppnas varsamt

 

doften rinner ut

i fria luften

når min nyfikenhet

 

tänker mig  att

papperslappens ord

av fukten oläsliga

kunde varit dina

huden knottras

 

inuti föds en melodi

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-06 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg