Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aforism - selektiv


en katt vill inte att hela världen ska älska henne
bara den hon har valt

att älska


Helen Thomson




Övriga genrer (Aforism) av morgonstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-06 11:15



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Så sant som sagt
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP