Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DansaPåEtage

Vill göra ett Collage,
med mig och honom på.
Dansandes på Malmös Etage,
när han håller mig i handen,
säger att han kommer stanna hos mig,
nu och sen.
När han håller mig i famnen,
alla ser på,
säger att han finns där ,
inte kommer gå.
Att han mina misstag
kan acceptera och förstå.

Gör fruktansvärt ont att
collaget inte kommer att se ut så.
Blir ett collage,
med all skit som jag skapat.
Visar alla mitt bagage,
alla trådar i livet som jag kapat,
inte kan återfå.

När jag satt upp detta collage
på Malmös Lilla Torg,
blottar jag kärlekens trogna sorg.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-06 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi