Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finn dina vingar och flyt

Människans maskin
Vibrerar luften
Vitt fruset vatten
Stela kristaller
Döljer skogens liv

Strömmen flyter
Vild och varsam
Fridlysta häxor
Kallar till vandring


Djupare!
Sök
Vidare!

Ensliga vandrare visar nya platser
Nyfunna vingar bär oss högre
Nyvakna fångar i det fria
Flyger i eviga cirklar
Hör maskinen alltjämt jämra

Alla hela delar
All tid
Flyt i frid




Fri vers av Vildaliv
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-06 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv