Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


anteckningar [haiku]

 

Pennan är poesi
svärta blir vackert på vitt
när tanken är fri

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-06 14:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
UNDERBART!
2019-02-07

  aol
Just så är det ju bra fångat
2019-02-06

    Roger Runkar Ragnar
Poesipennan är KattenKin där vacker svärta blir vackert vit.

Femhundrasjuttiofem
anteckningar
( Haiku )
2019-02-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt fantastiska fem haikus, har du skrivit! De rymmer så många känslor av olika slag!
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP