Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förutsättning

Att elektronerna snurrar
i sina banor
är en förutsättning
för vår existens

För tretton komma åtta
miljarder år sedan
gjorde dom inte det

Det var tur för oss
att dom började




Fri vers av stenhur VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-06 15:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De började inte. Ingenting börjar av sig självt.
Någon satte igång alltsammans.
Det är även Han som uppehåller allt, inte det faktum att elektroner snurrar.
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP