Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig någonsin igen

Förutspå inte
något som
kanske aldrig
händer
När det som är
Är här redan
Du protesterar
och ser det
svarta komma
Lika levande
nu som då
Men snälla
försök ändå
låta bli att
förutspå sådant
som ändå
aldrig kommer
hända
Aldrig någonsin
igen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-06 15:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Varför oroa sig för något som inte är
bättre att leva nu och här!
2019-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Jamais, jamais...
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP