Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om psykiatrin


Dödar tankar

Jag sliter sönder mig själv,
dödar tankar som återuppstår direkt igen
kastar ur mig mitt inre i ännu ett försök att bli förstådd,
förgäves
för hjälpen finns inte där
det finns ingen hjälp att få
måste inse det,
kan inte fortsätta




Fri vers av Ananas
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-06 19:30



Bookmark and Share


  Stay Golden
Hold on <3 *Slowride
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas