Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett så kallat lugn


Skräcken över att jag tar mig till vad som helst
tappar all kontroll
fastnar i det destruktiva
i din närvaro
hugger mig i bitar gång på gång
jag vill inte längre försöka
för det blir bara löjligt
jag kan se det själv
du förstår inte
jag har inget filter
och jag behöver gå igenom hela känsloregistret
för att slutligen nå ett så kallat lugn




Fri vers av Ananas
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-06 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är viktiga rader och en fin beskrivning, ofiltrerat gillar jag. Filter finns det på tok för mycket av!

2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas