Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade Noel

Mormor älskar sin Noel

och Noel älskar mig

länge vill jag leva

för att följa Dig

se Dig växa och gro

och att Du blir stor

Du är det finaste för mig

Noel...mormor älskar Dig

© Angela Bohlin




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angela Bohlin VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-17 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP