Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Det är min oförmåga
din oförståelse
och vetskapen om detta
det är smärtan




Fri vers av Ananas
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-02-06 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas