Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag vill ha den där nästan svälten...

röra mig vid branten

kanten.



Jag hittar inte orden längre,

ljuset slingrar runt hörnet

och dit når inte

jag.




Fri vers av Tillflykter
Läst 225 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-06 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bilden och med känsloskärpa.
2019-02-11

  Stay Golden
Like longlost love
2019-02-07

  kerstin skriver VIP
att vara nära branten är fint, svårt och .. ja, och. bara så!
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tillflykter