Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rationella människan III

Istället för att reducera 

en människa till mätbarhet

skulle vi kunna respektera 

hennes mänsklighet

så att vi genom nyfikenhet

och förtrolighet kan upptäcka

hennes storslagenhet




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-06 22:08



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Precis så borde det vara. Önsketänkande!
2019-02-08

  Kungskobran VIP
Storslagen vill jag va
hurra hurra hurra
men är det verkligen ja?
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP