Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du finns i våra hjärtan


Vinden viskar Ditt namn

 

Så oändligt älskad Du var 

här, hos oss på jorden 

men himmelen kallade

så änglarna kom

och hämtade Dig hem 

 

Nu är själen Din fri, 

fri såsom vinden och alla fåglarna

långt bortom alla sorger

och bekymmer

 

vi möts igen, lilla farmor

 

<3




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-06 22:26



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Så vemodsvackert
2019-02-12

    ej medlem längre
En mycket älskad farmor. Texten berör.
2019-02-11

    Peter Söderqvist
En sorgsen text så full av vemod.
Men vacker.
2019-02-08

  Lars Hedlin
Stark djup och bra i beröring!
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP