Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoft



Min ägodel
finns inte

den är allt






Prosa av Lars Gullberg
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-09-23 21:56



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En härlig tanke att förmedla..
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg