Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så länge det finns hopp

Allt jag kan
ska jag göra
innan jag ger opp
och allt jag inte kan
ska jag mig lära
så länge det finns hopp




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-07 00:44



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Tänkvärd!
2019-02-07

  Stay Golden
Kärt & Klokskap ^^
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP