Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt perspektiv


Jag trodde att
det som gjorde
mest ont
var att känna mej
oälskad

Det som egentligen
gör ont
är att ha
så mycket mer
kärlek

och ingen att
spilla den över

Mitt hjärta värker
av längtan
att få älska
framför
att bli älskad

Även om jag vill
ha båda




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-07 02:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner så väl igen den känslan...Fint fångad!
2019-02-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
svår känslosits
leta fram någon att ösa kärlek på

någon som är värd dig
någon som älskar dig än mer
2019-02-21

  Whero
Jobbigt. Men ändå bättre än motsatsen. Bra skrivet.
2019-02-07

    ej medlem längre
Obehagligt stor igenkänningsfaktor.. mycket starkt och fokuserat!
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff