Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mogigrafi

Tycker du om böcker
frågade min vän medan
han leende ger mig ett
olinjerat ark vitt papper

ännu ligger det oskrivet
i min låda
väntar på sin första rad

Tycker du om böcker

© Bosse 7 februari 2019.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-07 05:42



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och ingen bok
Trycker sig själv
Vad man än tycker?
;)

2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten