Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omöjligt… /Stockholm Stockholm.


På väg hem, till läkare för andradag i rad jag får hinder.

- Jag vågar inte reklamera då kan jag bli förföljd av ordning vakter,

verkligen ska man leva så med rädsla i halsgropen när det är andras fel!

 

 

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/stora-förseningar-i-sl-trafiken-–-så-får-du-ersättning/ar-BBTgWQl?ocid=spartandhp

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-07 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP