Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Resa utan mål av Viksten (Min hjärna är Ferlinimpregnerad)


Jagad

På flykt utan nåd
jagad som villebråd
fredlös utan hem
längtar jag till himmelen

Flyr bort med sargad själ
ingen vill mig väl
jag flyr min dag
längtar till min sarkofag

Där får jag vila i lugn och ro
och bygga mitt sista bo
ber min sista bön
det blir min bästa lön








Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-07 09:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen känslan
2019-02-07

  henke_r
Vemod och stillhet som porlar i detta stycke. Bra!
2019-02-07

  Öknens Ros VIP
Gillar, bra tema.
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP