Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let us be at peace!

We are in this world together

Let us be at peace

Give it all your best

 

Don’t be hateful

Take a chance

Show them your love

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-02-07




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-07 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En uppmaning som talar till hjärtat! Fint om hur vi väljer vår väg...
2019-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2019-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...tänk om alla kunde tycka så här...mycket bra...
2019-02-09

  lila fjäderblomman VIP
Vackra tankar!
2019-02-09

  Rise Little One
Nice thoughts from a warm heart
2019-02-07

  ULJO
Show them your love. Så fint
2019-02-07

  Maria Sundelin VIP
Ja med vänlighet och frid kommer vi långt
Kramar
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin