Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en ”Kyrkans man”

han lär ha en fäbless
för mycket unga flickor

samtidigt ställer han sig
på barrikaderna och predikar
mot HBTQ och Pride

tala om att se grandet i sin nästas öga
men icke bjälken i sitt eget

eller den som är utan synd
kaste första stenen?

och det står ju inte i Bibeln att
”du skall icke hava begärelse
till flickor i yngre tonåren”




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-07 09:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, det står inte så.
Det står att man inte ska ha begärelse till sin nästas hustru.
Ser jag på en kvinna med begärelse så har jag redan begått äktenskapsbrott med henne i mitt hjärta.
Detta är vad Jesus Själv sagt.
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff