Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-09-05 kl 11:42


trädet


till ljudet av toner
som faller mot fönstrets bleck
blåser jag dig till liv
blåser dig till själ och gestalt
blåser in värme
lägger en strimma av guld
i din öppna hand

slut handen om våra drömmar
känn värmen
torkar våra tårar

kärlekens träd
är sanningen med helig grönska
varje blad talar om
vår kärlek som friad
slagit ut i sång


*

Kommentarer på trädet

Nils-Robert "Så vacker dikt om kärlek."
2017-09-05




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-07 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP