Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

badrumsgolvet

jag låg och grät
på badrumsgolvet
och för första gången
på länge
hade känslan av
kalla
hårda plattor
aldrig känts mer bekant




Fri vers (Fri form) av Matiilldaa
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-07 10:15



Bookmark and Share


  Domenico VIP
En berörande reflektion kring en av vardagens alla plötsliga känslohändelser.
Bra!
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Matiilldaa
Matiilldaa