Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är något jag vill säga


aldrig har jag tänkt

som jag tänkt idag

vänt rätt

det som känts så fel


givit mig själv

det andra skulle gett

förlåt och kanske är det så

det finns inga enkla sätt


men att älska

det är alltid rätt

och älskar det gör jag

har alltid gjort


och inget finns att förlåta

det är som det är

livets stora gåta

att hur högt du än älskar


når det inte alltid fram







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 718 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-21 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP