Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt det försvunna aldrig hittas

ser du hur tanken beblandas med ett allt
som gör helheten halv och tvivlet till sin budbärare
det är som ett oläkt skav trots att tusen mil är kvar
innan alla frågor får sitt trogna svar

låt vinden förflytta de löv som redan dött
och förpassa bilden av de skuggor som
ständigt följer dina fotsteg

för bortom mantrat och förbi gårdagens
förbannade rutin, väntar uppklarnandet

det som är borta ska aldrig vändas tillbaka
då kommet du aldrig framåt
då hittar du inte hem

se det ljuva som var
med minnet i bagaget
men sträva alltid efter ny vy

gräv aldrig upp det förgångna
som redan förmultnat i sin grav
då det alltid kommer hemsöka dina tankar

ta min hand,
så ska jag visa hur




Prosa av Max Poisé
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-07 19:11



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tro
Hopp
Kärlek

Tack!
2019-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket kloka råd du kommer med...
2019-02-09

  Anya VIP
Vilka vackra råd. Jag väntar också på uppklarnandet.
2019-02-08

  Öknens Ros VIP
Väl formulerat, bra tema med budskap.
2019-02-08

    ADI Nehlin
Du är mästerlig med orden
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé