Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyser

Att alltid söka
efter den rätta tonen
mitt i detta träsk
av märklig verklighet

Dagen väntar
på att natten äntligen
ska ta slut
jag fyller mig med steg
blixtar omkring mig
inuti mig
lyser upp min väg

Nej nej
lyft inte upp mig
molnen finns här
runt omkring oss




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-07 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP