Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor


Var
Finner du glöden?

Hur
Handskas du med döden?

Vem
Ställer alla frågor?

Vad
Är alla svar?

Nu
Ställs alla till svars.




Bunden vers av vatten och melon
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-07 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon