Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mitt ljus

i just det ögonblicket när solen bryter horisonten
i två delar, från mörker till ljus
det ögonblicket vill jag dela med dig

se hur vi går från mörker till ljus
över en kopp kaffe vid köksbordet
sprakandet från brasan i kaminen

hoppet som spirar mellan oss
hur vi drar oss närmare varandra
inte ifrån

ljuset  som avslöjar sprickorna
mörkret som framhäver stjärnorna
jag älskar hur du ser ljuset i mig

jag som färdas i mörkret











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-07 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP