Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödlig medpassagerare

Låt inte det förflutna bli din medpassagerare genom livet

Den passageraren skapar bara ånger, hämnd, revanschbegär och mycket annat negativt

Allt sådant dödar din livskänsla

Och betänk att dessa känslor en gång ledde till andra  världskriget och dess dödande av miljontals människor och förstöringen av otaliga städer




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-07 14:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så bra sagt!
2019-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Det ligger mycket i det du skriver!
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP