Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-12-05 kl 13:13


Levande



ett hjärta som brinner
fryser inte av snö
det slår högre än klockklangen
i många hjärtan
Dagen kan ligga öde
men slocknar aldrig av regn
eller tårar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-07 14:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är fin
2021-11-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP