Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå i saknad

jag sörjer det faktum
att jag inte kunde vara
mamma fullt ut åt dig

men tro mig
jag ville inget hellre

jag tror att du hade behövt det
behövt mig och det jag hade att ge dig
för varje barn behöver sin mamma

och tro inget annat
hon är inte ersättningsbar

närhet och kramar kan ges
likaså mat och trygghet
men en moders kärlek till sitt barn

tro inte, alla vet
den är unik

den flyter i blodet
den dunkar i hjärtat
den pulserar i varje andetag

det som barnet tar
är en urkraft
ej utbytbar

kärleken till hennes barn
är vad varje soluppgång är för dagen
det som skingrar mörkret

det som gör livet värt att leva
och jag föder dig om och om igen
det är samma smärta

som den dagen du togs ur min famn
jag går igenom vad som helst för dig
just nu går jag i saknad









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 696 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-11 11:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text som går in som en tagg i mitt modershjärta!
2019-02-11

  Bibbi VIP
Gör ont att läsa.
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP