Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nummer Ett

Kärleken kan vara svår ibland
När man inte får den tid man vill ha
Man önskar alltid mera tid än man får
Man vill ju alltid vara nummer ett för någon
Och den vill jag ska vara nummer ett för mig
Att det inte dyker upp något som blir nummer ett i stället för mig
Vad ska man göra då,försöka ta tillbaka plats nummer ett genom att
Övertyga, övertyga, övertyga
Hoppas det går vägen och att jag åter är nummer ett




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-07 15:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tankar som jag tror många känner igen, rädslan att förlora den man älskar!
2019-02-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärlek vågar
sig åt olika håll
spelar alltid sin
egen roll svårt
på den ha koll...
2019-02-09

  Anders Håkansson
Kärleken tror jag kan skinka in när man minst anar det, när två möts, någon tar ett första steg...
2019-02-08

  Anya VIP
Jaa kärleken och relationer är komplexa.
2019-02-08

  Stay Golden
Love Rollercoaster
2019-02-07

  Solstrale VIP
Smärtar att höra, men bra uttryckt!
2019-02-07

  ULJO
Tragiskt när kärleken får rivaler. Hoppas det löser sig för dig och att du åter blir nummer ett i din relation. Är kärlken sann och äkta så............
2019-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Känner väl igen din känsla. I kärlek betyder nummer ett allt.
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP