Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April månads blida

Rummet står stilla
med utsträckta väggar
och taket vitt

Jag flyger genom tiden
i sängvärmens kvardröje;
spanar över oskett
med täcket vitt till hakan
och världen i framkant

Katten rullad andas lugnt;
huset har ingenting att säga;
susar ventilationsmilt;
kommunicerar bortvänt med trakten
genom jordvärmen
ur markernas rottrådsvindel,
vinklar taket stilla
mot stjärnströdda bråddjup;
i närtid hopkrupet
som en igelkott
på pinnmokullen
i april månads blida




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-07 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP