Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alliteration

Modiga magra maskrosbarn
Makalösa madamer
Migrerande massor
Möter Malmös metropol

Malvornas maskar
Mistelns mirakler
Mössens matvanor

Madeiras mousserande maltdrycker
Makedoniens mjölk
Maltas mullbär

Musicera molltoner
Mäktiga mästare
Mödans mos...

Bohemen




Bunden vers (Annat versmått) av bohemen VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-07 16:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Mycket m var det här, majestätiskt massivt!
2019-02-08

  Solstrale VIP
Ser du lockats till poesi med m-ord... Lyckat!
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP