Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VÅGA VARA ÄKTA

 

Förr ägde jag

bara rädsla och hat

 

inga andra känslor

 

spelade teater

hade många roller

 

ljög och manipulerade

 

ville vara normal

känna som andra

 

ingen såg

bakom fasaden

 

det var svårt

 

att komma ut

i  klara ljuset

 

att våga vara äkta

 

nu har jag snart

äkthetsbevis

 

hoppas jag




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-08 18:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det är en konst i sig att våga vara!
2019-02-11

  Valter Örn VIP
Viktigt budskap i dagens offentligt teaterlika tillvaro med dess bjärta kulisser, speciellt i tv med bl.a schlagerfestivalen.
2019-02-10

    ej medlem längre
Fint författat om att vara i
äktenskap
dvs en god, livslång relation
med sig själv
sina nära & kära
alla andra och allt som är
allt på en och samma gång...

2019-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Att vara sig själv är inte alltid lätt, men man kommer nog längst med det...bra skrivet...
2019-02-09

  M.Eta
Man är nog störst vinnare på att vara sig själv, även om man ibland få ta till någon liten vit lögn.
2019-02-09

  Niliboy
Ja alltid är vi olika med olika ideal, men att vara som småfolket, söka anden och vara ärlig, är en del av budskapet i vår kära bibel. Många hamnar i jehenna, men inte de som ändrar stil!
Du är klar i din dikt. Uppmanande , fint!
2019-02-09

  ULJO
Att vara sig själv är mest genuint. Då slipper man ljuga för sig själv.
2019-02-09

  Poeten Salvador VIP
Det är frågan, ska vi vara äkta och skådespelare?
2019-02-08

  Feliaxel VIP
Jag tror nog att du är så mycket äkta som man kan vara
2019-02-08

  Öknens Ros VIP
att våga vara äkta och inte förställa sig vinner i längden.
2019-02-08

    ej medlem längre
Att duga som man är?
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP