Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ide Viksten


Flickan från Flen

Schuberts forellkvintett
passar lekande lätt
till stekt forell
med kantarell
och vin från Rehn
för besök hos flickan i Flen
hon som är så varm och len.

Där möter hon mig vän och rar
visar mig allt hon har
På vägen hem
säger jag till min vän
jag tror jag besökte himmelen
tack vare Forellen




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-07 18:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sugen jag blir!!Fyndigt levande rim som grädde på moset..
2019-02-07

  Fulbergarn
mat kärlek och musik
perfekt cocktail
2019-02-07

    ej medlem längre
Ljuvlig kombo av amoröst och gastronomi
2019-02-07

  Viksten
Härlig koppling mellan musiken och
maten

2019-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag.
2019-02-07

  Kungskobran VIP
Jag älskar klassisk musik, pop , rock ,Jazz också för den delen
2019-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Schubert och klassisk musik passar som kräkmedel.
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP