Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kråkan


Du var så vacker

Solen sken och du var så vacker,
Det var du verkligen.
Det gjorde inget alls att jag kunde se
en kråka i din näsa
på väg att trilla ut
Den höll sig kvar otroligt länge
Visst, jag funderade på om jag skulle säga något
Men visste inte hur det skulle formuleras
Mig gjorde det inget
Det gjorde dig bara ännu vackrare
Kråkan som var på väg ut ur din näsa
var ett bevis på din skönhet
Krax krax krax




Fri vers av Rolf_fotona.se
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-07 20:01



Bookmark and Share


  Concordia
... i blå frihet
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Rolf_fotona.se
Rolf_fotona.se